Volwassenen

Psychologische hulp zoeken; Wanneer ga je naar een psycholoog?

Vaak is de drempel om hulp bij geestelijke problemen te accepteren heel hoog. Veel mensen zijn gewend om alles zelf op te lossen. Maar als je fysieke ongemakken hebt, dan ga je naar de dokter. Niemand vindt dat je ziekte en lichamelijke klachten zelf op zou moeten lossen. Vreemd genoeg vinden nog steeds veel mensen dat je psychische klachten, angsten en onzekerheden, somberheid en verlieservaringen wel zelf moet kunnen verhelpen. 

slideiDeskundigen raadplegen zou niet het laatste, maar het eerste moeten zijn waar je aan denkt als je verbetering in je leven zoekt. Iedere verbetering begint met een verandering. De juiste vragen zijn dus: waar heb je last van, waar wil je aan werken, wat zou je willen veranderen? Als dingen niet als vanzelf lopen, laat je dan deskundig adviseren over een andere koers, een nieuwe richting, effectiever gedrag of beter omgaan met de bagage die je meedraagt. Je hoeft het niet alleen te doen!

Praktijk Boontjesdoppen is een kleinschalige praktijk voor psychologische hulpverlening. Bij Boontjesdoppen kunt u terecht voor diverse soorten onderzoek (diagnostiek), begeleiding, behandeling, advies en ondersteuning.

Er wordt praktisch en oplossingsgericht gewerkt, waarbij wordt aangesloten bij jouw hulpvraag en jouw mogelijkheden. Er wordt gebruik gemaakt van datgene wat nodig is vanuit wetenschappelijk onderbouwde en erkende interventies en verschillende methodieken.

Wat u moet weten als u in behandeling gaat bij een vrijgevestigde psycholoog of psychotherapeut

Dat kunt u lezen in deze folder: LVVPclientenfolder2018

 

Life coaching

Kijk met een Gz-psycholoog wat er in je leven speelt, hoe je hiermee omgaat en wat mogelijk andere opties voor je kunnen zijn. Heb je vragen? Kom gratis kennismaken met de praktijk in Lansingerland.

Eerstelijns psychologische zorg

Eerstelijns psychologische zorg en behandeling angstklachten, somberheid, verlies van een dierbare, een echtscheiding, burn-out klachten op het werk, ondersteuning door een psycholoog kan hierbij helpen. Heb je vragen? Kom gratis kennismaken.

Tarieven en vergoedingen volwassenen

Leonie Verhoef is geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog Big (Gz-Psycholoog) en hierdoor in functie als hoofdbehandelaar. Dit maakt dat de sessies vergoed kunnen worden door de ziektekostenverzekeraar als je een restitutiepolis hebt.